Du er landet på Badekåbe.dk, det helt rigtige sted at finde Liewood badekåbe. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Liewood badekåbe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Liewood Lily Badekåbe Mr Bear Khaki

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Luksusbaby Danmark.

Her kan “Liewood Lily Badekåbe Mr Bear Khaki” fås til 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker blød badekåbe til børn i fin khakigrøn farve.
Badekåben er med broderet og applikeret bjøne-ansigt på hætten og ører, der titter ud. Lukkes foran med usynlige trykknapper og bindebånd om maven, der får badekåben til at sidde godt til. Forneden sidd…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

2: Liewood badekåbe til børn, LILY – Cat/Almond

Anden anbefaling har vi fundet hos Luksusbaby Danmark, hvor du kan købe Liewood badekåbe til børn, LILY – Cat/Almond til kun 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Lækker badekåbe med hætte fra danske Liewood.
Badekåben er dejlig blød, lige til at putte sig i. Kåben har trykknapper foran og et bindebånd om maven, så den kan tilpasses efter behov. I nakken er der en lille strop så den nemt kan hænges op efter brug….

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

3: Liewood Lily Badekåbe Koala/Mist

Næste anbefaling er “Liewood Lily Badekåbe Koala/Mist”.

Dagens bedste tilbud på “Liewood Lily Badekåbe Koala/Mist” har vi fundet hos Luksusbaby Danmark hvor prisen lige nu er 449,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækker badekåbe i den flotteste sandfarvet nuance.
Virkelig skøn til små og store, som de helt sikkert vil elske.
Hætten er udformet som en kænguru.
100% økologisk bomuldsfrotté Husk at følge vaske- og brugsanvisninger…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

4: Liewood Lily Badekåbe Panda Creme De La Creme

Produkt nummer 4 på vores “Liewood badekåbe-liste” er Liewood Lily Badekåbe Panda Creme De La Creme som du lige nu kan købe for 499,- hos Luksusbaby Danmark

Forhandlerens beskrivelse:
100% Økologisk bomuld Brug IKKE vaskemiddel med blegemiddel/optisk hvidt, da der kan forekomme risiko for at de mørke ører smitter af på der creme og af samme årsag er det en god idé IKKE og lade det ligge i vaskemaskinen efter vask….

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

5: Liewood Lily Badekåbe Dino/Surf Blue

Sidste produkt på vores liste er Liewood Lily Badekåbe Dino/Surf Blue som vi har fundet til 499,- hos Luksusbaby Danmark.

Forhandlerens beskrivelse:
Super lækker badekåbe i den flotteste blå farve.
Badekåben har hætte, som er formet som en dino.
Virkelig skøn til små og store, som de helt sikkert vil elske.
100% økologisk bomuld Husk at følge vaske- og brugsanvisninger…

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Liewood badekåbe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Liewood badekåbe:

Dyreste Liewood Badekåbe på listen er Badekåbe fra Liewood – Mommy Bathrobe – Dumbo grey fra BabyGear.dk med en pris på 559.00. Billigste udvalgte Badekåbe er Liewood badekåbe til børn, superhelt – golden caramel 3-4 år som du kan købe for 300.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 258.05 kr.
Ovenstående Liewood Badekåbe data og priser er hentet fra 7 butikker (Luksusbaby Danmark, Naturebaby.dk, Parcellet, Kids-world, Stokværk, BabyGear.dk, Børnenes Kartel). Alle Liewood Badekåbe tilbud er opdateret i dag 04-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badekåbe guides:

Fandt du ikke det rigtige Badekåbe blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badekåbe: