Udgivet i Dine Livsstils-Artikler

4 must-haves til dit badeværelse

Af Badekåbe.dk

Står du med et tomt badeværelse, du skal indrette, og derfor mangler der nogle ting? Eller er du bare låst fast og ved ikke, hvad det er, der mangler på netop dit badeværelse? Så læs denne artikel for at få lidt inspiration til ting, du absolut bør have.

Denne artikel vil i hvert fald gennemgå 4 “must-haves” til dit badeværelse. 

Der kan naturligvis være andre ting, som er nødvendige på badeværelset, og der er sikkert også nogle ting, som er endnu mere “must-haves” end dem, der kommer her i artiklen.

Men fokuset i denne artikel er ikke de små ting, som du naturligvis ved, du skal have. Dette er 4 “must-haves” til dit badeværelse, som du måske ikke har overvejet, at du rent faktisk bør have på dit badeværelse.

Vasketøjskurven er en nødvendighed

Det kan sagtens være, at du har overvejet den, men af eller anden årsag, har du valgt at droppe den. Vasketøjskurven skal du dog have på dit badeværelse.

Helt praktisk så undgår du med sådan en krabat det værste rod. Det er ofte der, din vaskemaskine er placeret, og det er ofte der, hvor du tager dit beskidte tøj af, når du skal i bad. Derfor er den rar at have stående, og den er funktionel og brugbar.

Du kan sagtens få modeller, der har lækre og fede designs. Og du kan derfor sagtens skabe et lækkert udtryk til dit badeværelse på denne måde. Der er ikke plads til mange møbler på et badeværelse, men vasketøjskurven bør der være plads til.

Selvfølgelig kræver det, at du har pladsen i badeværelset til en vasketøjskurv. Har du ikke det, så må den naturligvis finde sin plads et andet sted. Der er mange små Københavnerlignende badeværelse, hvor der næsten ikke engang er plads til mennesker.

Men har du pladsen, skal du have en vasketøjskurv. Det er et must-have!

Du bør altid overveje en fed badekåbe

Noget andet, som mange mennesker måske ikke har, er en badekåbe. Det er simpelthen et lille stykke luksus til dig selv, som du vil elske at have til dit badeværelse.
En badekåbe er skøn til om morgen, den er skøn til før og efter bad, og den er skøn til om aftenen inden sengetid.

Du kan få mange forskellige og flotte badekåber, som både ser godt ud og er brugbare. Især om vinteren vil du elske at have en badekåbe.

De fleste, som ikke har gulvvarme, eller som bor i et hus eller lejlighed, hvor der er problemer med træk eller varmen generelt, vil virkelig få glæde af en badekåbe til at holde varmen, når man er let påklædt af praktiske årsager.

Det er en simpel luksus, man altid bør overveje at give til sig selv. Og den er derfor et “must-have” til dit badeværelse, hvis du vil have det lidt ekstra lækkert.

Noget hyggeligt lys med hjælp fra nogle fede badeværelseslamper

Mange glemmer ofte, at lyssætningen på badeværelset ikke behøver at være kedeligt. Ofte så går man efter det funktionelle lys til badeværelset. Man skal kunne se, hvad man laver, og man skal kunne udføre kropspleje med præcision.

Du kan dog også sagtens overveje at gøre lidt ud af det, når det gælder lyset på badeværelset. Lad dig ikke forføre af det funktionelle, overvej nogle billige designer lamper til badeværelset, som kan give mulighed for at gøre dit badeværelse til noget helt særligt.

Det behøver ikke være de dyreste lamper, du investerer i, det handler bare om at skabe noget særligt på badeværelset. Og det rette lys, måske i form af en designer lampe til loftet, kan gøre netop dette. Derfor er fede badeværelseslamper et “must-have” til dig, der ønsker et særligt badeværelse.

Nem opbevaring til dine produkter, så de ikke fylder

Opbevaring, opbevaring, opbevaring. Det er simpelthen den største frygt for de fleste, hvis de løber tør for opbevaring. Det gælder også badeværelset. Der er så mange småting, som er svære at holde styr på, og derfor er det altid godt at overveje, hvilken type opbevaringsløsning der kan bruges til dem.

Det kan være små kurve, det kan være skabe, små møbler, poser eller noget helt helt andet. Du vil blive glad for at have lavet nemme opbevaringsløsninger på dit badeværelse. Og det skal understreges, at det er nemme løsninger, der menes.

Det skal helst kunne findes frem nemt, og det skal helst kunne pakkes væk nemt. Er det først en lille smule besværligt at finde ting, eller få tingene pakket væk, så går der altid rod i et badeværelse. Tingene vil derfor hobe sig op ved vasken eller andre steder, og dit badeværelse vil stille og roligt blive en krigszone. Især hvis du har folk i hjemmet, der ikke er så gode til at sætte tingene på plads, når de har brugt noget.

Jo nemmere du kan lave opbevaringen for disse "rodehoveder", jo større chance er der for, at roden holder sig væk på sigt. 

Nem opbevaring til dine produkter på dit badeværelse er derfor et must-have.


 

Find det du mangler på badekåbe.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 1.387 produkter fra mere end 77 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 2.192 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:03:55.

3
Produkttyper
1.387
Produkter
77
Forhandlere
2.192
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.